понеділок, 20 серпня 2012 17:47

ЦВК не вбачає порушень у діях своїх працівників щодо реєстрації Сацюка

ЦВК не вбачає порушень у діях своїх працівників щодо реєстрації Сацюка
За словами Охендовського, у ЦВК є всі підстави звернутися з відповідними апеляційними скаргами. Фото: mv2010.org.ua

ЦВК прокоментувала рішення Київського апеляційного адміністративного суду щодо скасування рішення про реєстрацію колишнього першого заступника голови СБУ Володимира Сацюка кандидатом у депутати по округу №62 у Житомирі.

"Рішення суду на сьогодні ще не набрало законної сили. Завтра завершується строк для його оскарження до Вищого адміністративного суду України. Я би хотів утриматися від оцінок рішення суду. Свою позицію ЦВК обов'язково викладе в апеляційній скарзі", - сказав член ЦВК Михайло Охендовський.

Він зауважив, що апеляційну скаргу щодо цього рішення суду Центрвиборчком подасть завтра.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Звільненням членів ЦВК влада апріорі визначить, що вибори будуть нечесними - нардеп

"На нараді ми обговорювали саме рішення й пришли до одностайного висновку про те, що ми не вбачаємо в діях наших колег тих порушень, які відзначив суд у своїй постанові. Отже, в нас є всі підстави, як і в наших колег, звернутися з відповідними апеляційними скаргами. Що стосується самого кандидата в нардепи, ми виходимо з того, що він був третьою стороною в цій справі. Він сам може діяти, відповідно до передбачених Конституцією прав і свобод", - додав Охендовський.

Нагадаємо, 19 серпня ввечері Київський апеляційний адміністративний суд скасував рішення про реєстрацію екс-першого заступника голови СБУ Володимира Сацюка кандидатом у депутати за округом №62 у Житомирі. Суд також визнав протиправними дії двох членів Центрвиборчкому від опозиції – Андрія Магери та Валерія Шелудька.

Зараз ви читаєте новину «ЦВК не вбачає порушень у діях своїх працівників щодо реєстрації Сацюка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі