понеділок, 20 серпня 2012 17:04

Партія "УДАР" нарікає, що ЦВК зареєструвала на вибори її клона

Партія "УДАР" нарікає, що ЦВК зареєструвала на вибори її клона
Фото: liga.net

Представник партії "УДАР" на засіданні ЦВК протестував проти реєстрації кандидата від ГО "УДАР".

Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Громадський діяч, який відкусив палець охоронцю облради, йде у депутати

Сьогодні на засіданні ЦВК члени комісії розглянули 12 питань, першими були розглянуті зміни у постанові ЦВК щодо реєстрації кандидата по 216 виборчому округу Олексія Кулікова. Мали бути внесені зміни у автобіографію.

"Куліков подавав документи, що він не працює, а зараз подається, що працює в ГО "Удар". Особи, що працюють там, не оформлені офіційно, та не отримують заробітньої плати. Від партії УДАР по цьому округу висунутий депутат Київради Олексій Давиденко", - сказав представник партії УДАР Валерій Кузнєцов, вимагаючи не реєструвати Кулікова.

Він також попросив ЦВК зробити запит до правоохоронних органів, щодо діяльності ГО УДАР.

На що Андрій Магера зауважив, що ця особа зазначила у автобіографії, що вона працює заступником голови ГО УДАР. Але ЦВК зареєструвала кандидата.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЦВК зареєструвала 139 самовисуванців, серед них - Білозір, Доній, Лановий

Сьогодні на засіданні також скасували реєстрацію деяких самовисуванців - Віктора та Артема Чубів. Також Центрвиборчком зареєстрував довірених осіб від Радикальної партії Олега Ляшка, від партії "Політичне об'єднання "Політична Вітчизна", а також спостерігачів від парламентської асамблеї "Чорноморського економічного співробітництва", Чернігівської обласної організації "Захист", ГО "Чернігівський громадський комітет захисту прав людини", ГО "Молодь за владу в місті Києві", а також "Молоді регіони".

Водночас, ЦВК відмовила мати офіційних спостерігачів ГО "Легітимація основних свобод". Голова ЦВК Володимир Шаповал перепитав, чи ця назва справжня під час розгляду цього питання.

Зараз ви читаєте новину «Партія "УДАР" нарікає, що ЦВК зареєструвала на вибори її клона ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі