субота, 18 серпня 2012 10:49

ЦВК зареєструвала виборчий список "Рідної Вітчизни" І.Матієшина

ЦВК зареєструвала виборчий список "Рідної Вітчизни" І.Матієшина
Фото: ads.chernihiv.info

Центральна виборча комісія зареєструвала список кандидатів у народні депутати від Політичного об'єднання "Рідна Вітчизна", яке вперше бере участь у парламентських виборах. Партійний список очолює відомий меценат, голова Політичного об'єднання "Рідна Вітчизна" Іван Матієшин. Про це повідомили у його прес-службі.

"Багато років ми на собі відчували наслідки експериментів так званих "професійних політиків" та "професійних реформаторів". Але залишатися й надалі їх заручниками та спостерігати за тим, як вони нищать країну ми не будемо! Час вимагає нової якості дій та нових політиків, які знають, як зробити кращим життя людей у нашій державі. Ми йдемо в політику, бо надії і сподівання українців не виправдали ні помаранчеві, ні біло-сердечні, ні біло-сині", - сказав Іван Матієшин, коментуючи причини участі партії у виборах.

За його словами, реальна економічна ситуація та умови життя людей в Україні різко суперечать розповідям влади про "покращення" до "досягнення".

"Сім мільйонів здорових, працездатних, освічених, кваліфікованих українців, які могли би працювати в Україні, виводять з кризи інші держави, бо їх зарплата не дає можливості прогодувати сім'ї", - підкреслив політик.

"Чергові вибори дають шанс виправити ситуацію в нашій державі. Права та часу на нові помилки Україна більше не має"" - вважає голова Політичного об'єднання "Рідна Вітчизна" Іван Матієшин.

Зараз ви читаєте новину «ЦВК зареєструвала виборчий список "Рідної Вітчизни" І.Матієшина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі