вівторок, 06 листопада 2012 11:35

Пашинський розважає мітингуючих біля ЦВК

"Бютівець" Сергій Пашинський розважає мітингуючих біля ЦВК.

Я повідомляє кореспондент Gazeta.ua, наразі продовжується акція протесту біля ЦВК. Правоохоронців на периметрі набагато менше, ніж вчора.

Продовжує звучати аудіозапис з попередженням, що ця акція заборонена. В самій будівлі ЦВК знаходиться близько десяти правоохоронців. На акції також присутні народні депутати В'ячеслав Кириленко, Олександра Кужель, Ірина Луценко та Лілія Гриневич.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко голодує дев'ятий день

Людей на акції близько 300, вони тримають прапори опозиційних сил. Очікується приїзд один із лідерів Об'єднаної опозиції Арсенія Яценюка, а поки що на сцені виступають люди, які читають вірші, та один із "бютівців" Сергій Пашинський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Левченко і Пилипишин вважають недоцільним проведення повторних виборів

"Вони пам'ятають, що таке півмільйона на Майдані, і пам'ятають ті памперси, що вони змінювали. Вони бояться цього. І те, що вчора ЦВК визнала неможливим встановити вибори а п'яти округах — це багато про що говорить. Це говорити про те, що ми, народ України, можемо і повинні, поставити крапку в цих фальсифікаціях", - розповів він.

Зараз ви читаєте новину «Пашинський розважає мітингуючих біля ЦВК». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі