пʼятниця, 08 лютого 2008 09:54

Партія регіонів не збирала підписів за відставку спікера

Партія регіонів не збирала підписів за відставку спікера
Партія регіонів не має до збору підписів за відставку спікера парламенту Арсенія Яценюка ніякого відношення і підписів не збирала. Про це заявив представник парламентської фракції Партії регіонів Олександр Єфремов.

Як повідомляє прес-служба партії, Єфремов сказав: "У зв"язку із заявою Президента Ющенка з приводу нібито участі представників Партії регіонів в зборі підписів за відставку Голови Верховної Ради Яценюка ми заявляємо, що воно не відповідає дійсності. Ймовірно, Президента неправильно проінформували його помічники".

"Що ж до можливих причин, які стали грунтом для подібних звинувачень, то, можливо, їх слід шукати у вчорашніх заявах Арсенія Яценюка. За його словами, коли він підняв тему відміни закону про державні закупівлі (про Тендерну палату), то його колеги з "помаранчевої коаліції" відразу ж пригрозили, що, мовляв, працюватимуть за його відставку, якщо він не зніме це питання", - відзначив Єфремов.

Крім того, він додав: "Тому, очевидно, дійсною причиною гучних заяв Ющенка є реальна загроза грандіозного корупційного скандалу, вже поспів в надрах помаранчевої коаліції, члени якої безпосередньо зав"язані на темних схемах відкотів", повідомляє ЛігаБізнсінформ.

Зараз ви читаєте новину «Партія регіонів не збирала підписів за відставку спікера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі