середа, 04 липня 2012 11:03

Спецтема: Боротьба за "мову"

"Партія регіонів" не хоче відпускати Литвина, щодо Томенка "подумають"

"Партія регіонів" не хоче відпускати Литвина, щодо Томенка "подумають"
Михайло Чечетов. Фото: blog.i.ua

Заява спікера Володимира Литвина про відставку була емоційним рішенням. Скоріше за все він допрацює до кінця каденції цієї Верховної Ради. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав Михайло Чечетов.

"Емоції є у кожної людини. Іноді кожен з нас робить такі емоційні заяви та вчинки. А потім, коли людина заспокоюється, вона починає більш вдумливо оцінювати ситуацію і може змінити свою позицію. Ми впевнені, що у даній ситуації це була емоційна заява Володимира Михайловича, як людини, а не як політика чи державного діяча", - сказав депутат.

Чечетов також зазначив, що Литвин завжди виступає з позиції інтересів України і українського народу.

"Інтереси народу потребують політичної стабільності. Ми гадаємо, що він повинен допрацювати на своїй посаді до кінця каденції ВРУ."

Він також зазначив, що на рішення щодо відставки віце-спікера Миколи Томенка вплинула його опозиційна позиція. Також Чечетов зазначив, що сьогодні ВРУ не може голосувати за ці питання, бо є певні технічні умови обов'язкові до виконання.

"Якщо вони пропонуватимуть когось іншого за своєю квотою - це треба буде сідати за стіл і обговорювати. Перш за все повинна прийти сама постанова до ВРУ і має відбутися технічна процедура", - пояснив він.

Зараз ви читаєте новину «"Партія регіонів" не хоче відпускати Литвина, щодо Томенка "подумають"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі