понеділок, 14 травня 2012 09:10

"Регіонал" про Форум опозиції: "Там зібралося кодло, яке складається з двох політичних сил"

"Регіонал" про Форум опозиції: "Там зібралося кодло, яке складається з двох політичних сил"
Михайло Чечетов. Фото: mignews.com.ua

Економічні та газові обіцянки опозиції є жахливим популізмом.

Таку думку висловив народний депутат від Партії регіонів Михайло Чечетов, коментуючи заяви Арсенія Яценюка, пише прес-служба партії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чечетов пророчить опозиції не більше 70 мандатів

"Розкидаючись необгрунтованими популістськими заявами, називаючи себе при цьому професійним економістом, Яценюк просто-напросто демонструє своє дилетантство", - зазначив депутат.

За словами парламентарія, збори опозиції на Михайлівській площі побудовано на обмані, оскільки насправді, проголошеної єдності в рядах опонентів влади не існує.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Регіонали" продовжують роздавати "гречку" зі своїм фото

"Найяскравіших гравців опозиційного фронту там не було, при чому саме тих, рейтинг яких різко йде вгору. Кличко не прийшов на форум, щоб не втратити в рейтингу, тому що зрозумів, що його просто хочуть використати. Дуже прогресує другий лідер опозиції - Наталія Королевська, і її там теж не було, так само, як і Гриценка з Тягнибоком. Там зібралося кодло, яке складається з двох політичних сил ", - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Привладні кандидати Донеччини "нарізали" собі округи раніше, ніж ЦВК

"Вони обіцяють ліквідувати депутатську недоторканність. Але навіщо чекати виборів, коли Партія регіонів поставила на голосування ще півроку тому законопроект про ліквідацію депутатської недоторканності, а опозиція його проігнорувала. У 2005 році у них був величезний кредит довіри і все одно вони нічого не зробили для країни ", - підсумував Михайло Чечетов.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонал" про Форум опозиції: "Там зібралося кодло, яке складається з двох політичних сил"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

47

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі