середа, 28 вересня 2011 14:17

Партія регіонів: 7 років для Тимошенко - це ще небагато

Партія регіонів: 7 років для Тимошенко - це ще небагато

У Партії регіонів цікавляться, чому уряд Юлії Тимошенко не скористався правом законодавчої ініціативи і не запропонував новий Кримінально-процесуальний кодекс.

Як повідомила прес-служба Партії регіонів, про це заявив народний депутат-"регіонал" Іван Попеску.

"Хто заважав колишньому президентові Ющенку ініціювати питання про прийняття нового КПК? - запитав депутат. - Адже в нього, як у президента, була законодавча ініціатива, але він цим не скористався".

"Хто заважав уряду Тимошенко скористатися правом законодавчої ініціативи? Адже у Кабміну теж є таке право. Хто заважав більшості, яка була сформована на основі блоку Тимошенко і "Нашої України", розробити новий КПК?" - додав Попеску.

За його словами, сім років тюремного терміну, який звинувачення зажадало для Тимошенко, - це мінімальний термін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко хочуть кинути за ґрати на сім років

"Я не є юристом і не втручаюся в цей процес, проте впевнений, що в будь-якому випадку треба діяти в рамках чинного законодавства. І ніхто не сумнівається в тому, що демократія тримається на системі стримувань і противаг справедливими і неупередженими інститутами, незалежною судовою системою, чесним законом про вибори, а також незалежних ЗМІ в громадянському суспільстві. І Партія регіонів це підтримує", - підсумував політик.

Зараз ви читаєте новину «Партія регіонів: 7 років для Тимошенко - це ще небагато». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі