середа, 28 вересня 2011 09:19

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Янукович не тиснутиме на суд у справі Тимошенко - він собі цього не дозволить

Янукович не тиснутиме на суд у справі Тимошенко - він собі цього не дозволить

Президент Віктор Янукович не дозволить собі тиснути на суд у справі екс-прем'єра Юлії Тимошенко.

Про це заявив депутат від Партії регіонів, представник президента у Верховній Раді Юрій Мірошниченко в ефірі 5 каналу, повідомляє "Українська правда".

"Якщо говорити про позицію президента, то він не втручається, як у хід судового розгляду, це його принципова позиція. Звичайно, він неодноразово висловлював жаль, що взагалі виникла така ситуація", - розповів представник президента.

"Разом з тим, очікувати, що президент буде якимось чином тиснути на суд, або в одну сторону або в іншу, я думаю, що це неприпустимо. І Віктор Янукович, як гарант Конституції, собі цього не дозволить", - уточнив Мірошниченко.

Зазначимо, що раніше радник президента Ганна Герман запевняла, що Януковича підставили арештом Тимошенко.

"Якби Янукович вирішував цю справу, він не зробив би собі такої величезної несправедливості. Бо той, хто зробив це у той час, коли Янукович був у відпустці, коли було зроблено так, що він не мав інформації...", - наголосила радник президента. "Якби я знала, хто це зробив... Якби я знала, хто прийняв таке рішення. Я задушила б його власними руками", - додала Герман.

Зараз ви читаєте новину «Янукович не тиснутиме на суд у справі Тимошенко - він собі цього не дозволить». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі