четвер, 26 квітня 2007 08:58

Партія регіонів: 24 червня дострокових виборів не буде

Для Партії регіонів рішення Президента України про перенесення виборів було прогнозованим, повідомив заступник голови фракції Партії регіонів Василь Кисельов, коментуючи підписання Ющенком указу про перенесення виборів з 27 травня на 24 червня.

"Президент боїться рішення Конституційного суду... ми прораховували, що він сьогодні-завтра може видати такий указ", - підкреслив він, додавши, що "ця затія (дострокові вибори) приречена на провал".

"У Президента був шанс відкликати свій указ, але цим указом (про перенесення) він остаточно довів, що він - Президент опозиції, і діє під диктування", - підкреслив представник Партії регіонів.

За словами Кисельова, Ющенко зрозумів, що рішення КСУ буде не на його користь, але відсторонитися від процесу він вже не може.

Крім того, вибори 24 червня провести нереально, оскільки необхідних засобів немає, і для проведення позачергових виборів потрібні зміни в законодавстві, тоді як Президент вважає Верховну Раду нелегітимною, резюмував народний депутат, пише РБК-Украина.

Зараз ви читаєте новину «Партія регіонів: 24 червня дострокових виборів не буде». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі