пʼятниця, 13 квітня 2007 12:37

Парламентська коаліція погодилася на позачергові вибори Ради

Парламентська коаліція погодилася на позачергові вибори Ради
Партія регіонів, Соціалістичної й Комуністичної партії мають намір брати участь у позачергових виборах Верховної Ради тільки за наявності законних підстав для їхнього проведення.

Про це сказано в заяві лідерів партій Віктора Януковича, Олександра Мороза й Петра Симоненка, оприлюдненій у парламенті.

"Зараз ми офіційно заявляємо - наші політичні організації на місцях не здійснюють і не можуть здійснювати які-небудь дії для підготовки й проведення виборів доти, поки для них не буде правових підстав", - сказано в заяві.

Лідери партій підкреслюють, що вони не бояться позачергових виборів Ради й не виступають проти них.

"Ми впевнені, що наші партійці докладуть всіх зусиль для перемоги, а наші виборці знову дадуть нам мандати політичної довіри в ще більшій кількості", - сказано в заяві.

Лідери партій закликають своїх партійців і весь народ об"єднатися навколо національної ідеї й не допустити проведення нелегітимних виборів.

2 квітня Ющенко видав указ про достроковий розпуск Ради й призначення позачергових виборів на 27 травня, але Рада відмовилася виконувати указ звернулась із поданням в КС для визначення його конституційності, пишуть Українські новини.


Зараз ви читаєте новину «Парламентська коаліція погодилася на позачергові вибори Ради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі