середа, 06 березня 2019 08:57

"Отвєтка" Гладковського-молодшого нагадує КВК - експерт

"Отвєтка" Гладковського-молодшого нагадує КВК - експерт
Ігор Гладковський є почесним консулом Сейшельських островів в Україні і може мати дипломатичний паспорт. Фото: dt.ua

Відповідь Ігоря Гладковського на розслідування "Bihus.info", яке показало його участь у схемах з розкрадання в оборонному комплексі, нагадує номер в КВК.

Таку оцінку дав політтехнолог Сергій Гайдай у своїй статі на "Ліга.Бізнес".

"Син екс-глави РНБО Олега Гладковського Ігор намагався потролити команду журналістів, які розкрили корупційні схеми в Укроборонпромі з його ж участю... Мені здається, це симптом дуже серйозної хвороби піарників, які просто не розуміють самого предмету своєї роботи. Особливо, коли мова йде про політику і соціально значимі події", - зазначив Гайдай.

Він підкреслив, що "отвєтка" у вигляді виходу в інформаційне поле з використанням тих же інструментів, які застосовує Бігус, не спрацює.

"Що хотіли донести Гладковські у своєму ролику? Незважаючи на війну в країні, незважаючи на суспільні настрої, вони кажуть: ми вас не боїмося, у нас крутий "дах" у вигляді президента, ми не біжимо з країни і можемо собі дозволити тролінг проводили розслідування журналістів. Це плювок у суспільство, і без того підігріте корупційним скандалом. Складається враження, що ми бачимо відповідь команди КВК ув престижному і благополучному приватному коледжі", - висловився експерт.

Він переконаний, що суспільство не пробачить фігурантів цього скандалу і буде тиснути на наступну владу, яка буде змушена притягнути їх до відповідальності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Талановитий татовий Рафік": у мережі висміяли пародію Гладковського-молодшого

Журналісти "Bihus.info" у своєму розслідуванні заявили, що син заступника секретаря Ради нацбезпеки і оборони, друга президента Петра Порошенка Олега Гладковського Ігор був учасником мільйонних схем з розкрадання в оборонному комплексі.

Гладковський-молодший заперечує цю інформацію. Він зняв пародію на передачу "Наші гроші" з Денисом Бігусом і пообіцяв, що дуже скоро всі дізнаються, "хто насправді зліпив цей фейк та злив його журналістам".

Зараз ви читаєте новину «"Отвєтка" Гладковського-молодшого нагадує КВК - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі