четвер, 27 травня 2021 11:28

ОПЗЖ назвала свого кандидата в президенти - це не Медведчук

ОПЗЖ назвала свого кандидата в президенти - це не Медведчук
Бойко стане нашим кандидатом у президенти від ОПЗЖ. Фото: facebook.com/official.yuriy.boyko

Партія "Опозиційна платформа - За життя" назвала нардепа Юрія Бойка своїм кандидатом у президенти й першим номером на наступних виборах Ради.

Санкції та кримінальні справи щодо представників політсили нівелювали всі негаразди між її керівництвом, заявив нардеп від ОПЗЖ Нестор Шуфрич, передає "РБК-Україна".

"Уже сьогодні можу сказати, що й на президентських, і на парламентських виборах ми будемо єдині. Наш лідер - Бойко. Він буде нашим кандидатом у президенти й поведе партію першим номером на чергових або позачергових парламентських виборах", - сказав Шуфрич.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У Медведчука з Коломойським більше немає впливу"

11 травня 2021-го генеральна прокурорка Ірина Венедіктова підписала повідомлення про підозру двом народним депутатам від ОПЗЖ Віктору Медведчуку й Тарасу Козаку. Їх підозрюють у державній зраді.

13 травня Печерський районний суд міста Києва відправив кума Путіна під цілодобовий домашній арешт. Офіс генпрокурора оскаржив запобіжний захід.

Київський апеляційний суд 21 травня залишив Медведчука під цілодобовим домашнім арештом до 9 липня.

Зараз ви читаєте новину «ОПЗЖ назвала свого кандидата в президенти - це не Медведчук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі