четвер, 16 січня 2014 10:19

Опозиція заблокувала кабінет Рибака

Близько 20 народних депутатів від опозиції блокують трибуну Верховної Ради.

Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua

Однак їх немає в президії Верховної Ради та ложі уряду, як це буває зазвичай при блокуванні. В залі присутні депутати всіх фракцій. Вони чекають початку ранкового засідання після завершень перемовин лідерів фракцій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Янукович - президент! Вариантов больше нет!" - "регіонали" збираються під стінами ВРУ

Близько 30 опозиціонерів заблокували вхід до кабінету спікера Володимира Рибака. Нардепи очікують результатів наради.

Автор: Фото: Фейсбук
 
В порядку денному на сьогодні стоїть лише одне питання — проект держбюджету на 2014 рік.

Народний депутат від "Батьківщини" Арсен Аваков написав на своїй сторінці у Фейсбук:

"Опозиція заблокувала Рибака в приймальні голови ВР. Почали підтягуватися регіонали. Назріває бійка. Ну що ж - на війні як на війні. Тому, що те, що відбувається, в тому числі і готується до прийняття бюджету - це війна проти свого народу. Кожен вибирає для себе.."

Автор: Скріншот
 
Колега Авакова по фракції В'ячеслав Кириленко зазначив у себе в твіттері: "Рада заблокована, кабінет Рибака теж. Робимо все, аби унеможливити ухвалення ТАКОГО "бюджету".

Нардеп від Батьківщини Сергій Пишний на своїй сторінці у Фейсбук написав: "Парламент заблоковано. На порядку денному Бюджет. Бюджет до розгляду не готовий, жодних документів апарат ВР не роздав. Та й це не важливо - суть очевидна. Власне, для цього вистачило усього двох шпальт. Газета на кожному робочому місці та в кулуарах. Опозиція, наразі, заблокувала голову Верховної ради в його робочому кабінеті".

Автор: Скріншот
 

Зараз ви читаєте новину «Опозиція заблокувала кабінет Рибака». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

33

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі