неділя, 06 травня 2012 11:09

Опозиція має оприлюднити прізвища прем'єра та міністрів ще до виборів - Стецьків

Опозиція має оприлюднити прізвища прем'єра та міністрів ще до виборів - Стецьків
"Якщо туди попаде колишній "директор парламенту" Олександр Волков, то про що говорити?" ФОТО: Тарас Подолян, Gazeta.ua

Рейтинг опозиції не ріс, бо вона була роз'єднана. Про це в інтерв'ю "Газеті по-українськи" сказав народний депутат з блоку "Наша Україна — Народна самооборона" Тарас Стецьків.

"Зараз об'єднання - це перший пункт перемоги на виборах. Другий - треба запропонувати суспільству ідейно-політичну програму змін у країні європейського цивілізаційного вибору. Я був керівником робочої групи, яка її розробила. Її мають оприлюднити", - зазначив нардеп.

Третій пункт, за словами Стецьківа, — у списках мають бути достойні люди.

"Якщо туди попаде колишній "директор парламенту" Олександр Волков, то про що говорити? Тоді люди не підуть голосувати ні за владу, ні за опозицію. Четвертий — наявність власного складу уряду. Суспільство під час виборчої кампанії повинно дізнатися, кого опозиція запропонує прем'єром у разі її виграшу, кого - міністрами. Потім понесе Януковичу цей список і скаже: "Винось на призначення". Якщо не зробить, почнеться "бійка". Ми відправляємо Азарова у відставку і не голосуємо ні за якого іншого прем'єра, крім нашого. Тоді або Янукович нас, або ми його", - зауважив "нунсівець".

На думку Стецьківа, п'ятий пункт - глибока віра в перемогу, правоту своєї справи.

"Повинна бути, впевненість, що ми справді хочемо це зробити. Коли Саакашвілі формував свою команду, вони публічно поклялися і розказали, що робитимуть зі своєю країною. Тому до них є довіра", - наголосив нардеп.

Повністю інтерв'ю читайте ТУТ

 

Зараз ви читаєте новину «Опозиція має оприлюднити прізвища прем'єра та міністрів ще до виборів - Стецьків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі