середа, 10 серпня 2011 22:21

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Однопартійці Тимошенко організують піший похід з Дніпропетровська в Київ

Однопартійці Тимошенко організують піший похід з Дніпропетровська в Київ

Дніпропетровська обласна організація партії "Батьківщина" оголосила про піший похід прихильників опозиції з Дніпропетровська до Києва.

Про це повідомив прес-секретар обласної організації "Батьківщини" Сергій Довгаль. "Ця форма протесту буде нагадувати піший похід до Києва шахтарів на початку 1990-х років", - наголосив Сергій.

За його інформацією, вже завтра у Дніпропетровську має відбутися засідання координаційної ради "Єдиного комітету опору диктатурі", який узгодить організаційні моменти походу.

Дніпропетровські БЮТівці розпочинають цілодобову безстрокову акцію на підтримку Юлії Тимошенко, а також збір підписів проти арешту лідера опозиції.

За іфнормацієб "Батьківщини", наразі в акціях протесту в Києві беруть участь близько тисячі представників із Дніпропетровська.

Нагадаємо, що сьогодні суддя Печерського райсуду Києва Родіон Кірєєв залишив екс-прем'єра Юлію Тимошенко під арештом, відхиливши клопотання захисту Тимошенко про звільнення її з-під арешту.

Зараз ви читаєте новину «Однопартійці Тимошенко організують піший похід з Дніпропетровська в Київ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі