середа, 19 грудня 2007 10:11

Обов"язки віце-прем"єрів і міністрів уточнять сьогодні на засіданні Кабміну

У середу уряд уточнить функціональні обов"язки віце-прем"єрів і міністрів.

Про це повідомив віце-прем"єр-міністр України Григорій Немиря в середу журналістам біля Кабінету міністрів.

"Сьогодні будуть закріплені посадові обов"язки за віце-прем"єрами, конкретніші завдання отримають міністри. Ми налаштовані вже до кінця року показати наші пріоритети і зробити перші кроки", - сказав Немиря.

Віце-прем"єр повідомив, що взяв сьогодні з собою "портфель більший, ніж зазвичай", пояснивши це великим обсягом роботи у зв"язку з початком своєї діяльності заступника голови уряду.

"Особистих речей я поки не брав", - уточнив він.

У свою чергу, перший віце-прем"єр-міністр Олександр Турчинов висловив надію, що вже сьогодні уряд України почне працювати "в нормальному, спокійному режимі". "Я сподіваюся, що не буде жодних проблем, які новий уряд на чолі з Юлією Тимошенко не зможе вирішити в нашій державі", - сказав він.

Перший віце-прем"єр зазначив, що він не забобонний і вважає, що працюватиме в кабінеті свого попередника Миколи Азарова.

"Я вважаю, що кабінет – це таке технічне забезпечення для виконання завдань і функцій. Я не бачу жодних проблем в тому, хто до мене сидів у цьому кабінеті, чи хто в ньому сидітиме після мене", - пояснив він, пише ForUm.

Зараз ви читаєте новину «Обов"язки віце-прем"єрів і міністрів уточнять сьогодні на засіданні Кабміну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі