субота, 22 грудня 2007 14:35

Облорганізації ХДС не підтримали ідею входження в єдину партію на базі НУ-НС

Більшість обласних організацій партії "Християнсько-демократичний союз" не підтримали ідею входження їхньої політичної сили в єдину партію на базі блоку "Наша Україна - Народна самооборона".

Про це заявив глава ХДС Володимир Стретович в суботу в Києві, виступаючи перед учасниками 11-го з"їзду партії.

За його словами, готовність вступити в єдину партію висловили тільки 4 обласних організації ХДС, проте вони висунули ряд умов програмних основ майбутньої єдиної партії.

В той же час він підкреслив, що партія готова діяти в рамках поетапного плану по створенню єдиної партії.

З"їзд ХДС продовжиться до кінця дня, в ході його роботи учасники планують внести зміни в статут партії і переобрати лідера партії, інші керівні органи.

Ймовірно, главою партії знов стане Стертович.

У блок "Наша Україна - Народна самооборона" входять 9 партій: "Народний союз "Наша Україна", партія "Вперед Україно", Народний Рух України, Українська республіканська партія "Собор", Українська народна партія, Християнсько-демократичний союз, партія "Пора", Партія захисників Вітчизни, Європейська партія України.

Як повідомлялося, раніше член політради партії НСНУ Роман Зварич заявляв, що засновницький з"їзд по створенню єдиної партії на основі політсил, що входять в блок НУ-НС, раціонально провести не пізніше квітня 2008 року. "Інтерфакс-Україна".

Зараз ви читаєте новину «Облорганізації ХДС не підтримали ідею входження в єдину партію на базі НУ-НС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі