середа, 02 лютого 2011 11:52

НУ-НС звернеться до Генрокуратури щодо законності голосування за змін до Конституції

НУ-НС звернеться до Генрокуратури щодо законності голосування за змін до Конституції

У НУ-НС збираються звернутися до Генеральної прокуратури України щодо законності голосування за змін до Конституції. Про це журналістам у кулуарах Верховної Ради сказав "нунсівець" Тарас Стецьків, передає кореспондент Gazeta.ua.

"Володимр Ар'єв, карточка якого проголосувала, сидить біля мене, і я бачив, що ніякого голосування не було", - зазначив нардеп.

Тому, за його словами, "немає ніякого іншого виходу, як звернутися до Генпрокуратури у зв'язку із ситуацією, що склалася".

"Але сьогодні важко сподіватися на справедливе поводження у цьому випадку ГПУ", - додав Стецьків.

Нагадаємо, 1 лютого ВР конституційною більшістю ухвалила зміни до Конституції, що передбачають продовження повноважень парламенту до жовтня 2012 року. За відповідне рішення голосували також нардепи від БЮт та НУ-НС. Сімох "бютівців" за це виключили зі складу фракції.

У БЮТ заявили, що є всі підстави звернутися до Конституційного суду з тим, щоб ухвалені зміни були визнані неконституційними.

Так, нардеп, вже колишній "бютівець", Павло Мовчан поінформував, що не голосував за зміни до Конституції, оскільки він перебуває на лікарняному ліжку і переносить вже третю судинну операцію.

Нардеп від НУ-НС Володимир Ар'єв заявив, що не голосував 1 лютого за зміни до Конституції, тому що його не було в Україні.

Зараз ви читаєте новину «НУ-НС звернеться до Генрокуратури щодо законності голосування за змін до Конституції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі