середа, 02 лютого 2011 10:56

Голосування за зміни до Конституції відбулося "за традицією" - "регіонал"

Голосування за зміни до Конституції відбулося "за традицією" - "регіонал"

У Партії регіонів кажуть, що голосування за зміни до Конституції відбулося "за традицією".

"Мені нічого не відомо про те, що "бютівці" там кажуть, що є якісь фальсифікації. Проголосовано так проголосовано. Голосів у будь-якому випадку вистачає. Є традиція голосування у Верховній Раді, і давайте не будемо цю традицію порушувати. Голосування у нас відбулося у повній відповідності з традиціями", - зазначив "регіонал" Олексій Плотніков у коментарі кореспонденту Gazeta.ua.

Нардеп також зазначив, що навіть якщо "кілька "бютівців" і "нунсівців" спробують оскаржити голосування, голосів все одно вистачить".

"Ну, оскаржать десь троє, але все одно була б конституційна більшість", - наголосив він.

При цьому Плотніков додав, що у депутатів сьогодні немає можливості для оскарження рішення парламенту.

"Цього не буде, бо цього не було раніше ніколи. Окремо не подають до Конституційного суду. А не обхідних 150 голосів, я упевнений, не набереться", - підкреслив він.

Нагадаємо, 1 лютого ВР конституційною більшістю ухвалила зміни до Конституції, що передбачають продовження повноважень парламенту до жовтня 2012. За відповідне рішення голосували також нардепи від БЮт та НУ-НС. Сімох "бютівців" за це виключили зі складу фракції.

У БЮТ заявили, що є всі підстави звернутися до Конституційного суду з тим, щоб ухвалені зміни були визнані неконституційними.

Так, нардеп, вже колишній "бютівець" Павло Мовчан поінформував, що не голосував за зміни до Конституції, оскільки він перебуває на лікарняному ліжку і переносить вже третю судинну операцію.

Нардеп від НУ-НС Володимир Ар'єв заявив, що не голосував 1 лютого за зміни до Конституції, тому що його не було в Україні.

Зараз ви читаєте новину «Голосування за зміни до Конституції відбулося "за традицією" - "регіонал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі