субота, 27 серпня 2011 12:23

НУНС: "Опозиція не може вигадати ефективні методи боротьби з режимом"

НУНС: "Опозиція не може вигадати ефективні методи боротьби з режимом"

Депутат від НУНС Володимир Ар'єв вважає, що поки опозиція не зрозуміє, що сьогодні потрібно щось нове, ніж стандартні мітинги-ходи, владі, за великим рахунком, не варто боятися праведного гніву народних мас.

"Методи початку дев'яностих і досвід акції "України без Кучми" безнадійно застаріли. При існуючих протестних настроях опозиція поки не може перевести їх у практичну площину. Молоді, яка виросла на тупуватих і безглуздих, але яскравих та динамічних телешоу, не цікаво і нудно годинами стояти під полум'яні промови лідерів. Старшому поколінню не цікаво слухати те, що вони й так знають, оскільки стикаються з беззаконням щоденно і повсюдно. А нових і, головне, ефективних пропозицій, як боротися з режимом, сьогодні не звучить", - зазначає нардеп.

Ар'єв переконаний, що гнучкість мислення опозиціонерів може вигідно виглядати на тлі заскорузлості влади, яка "масово втрачає прихильників через постійну брехню, зростаючу корупцію і повну зневаги до народу".

"Нинішні господарі печерських кабінетів по-іншому просто не вміють. Їх опоненти, теоретично, цілком. Якщо зможуть знайти слова і зробити вчинки, здатні вивести своїх прихильників з апатії. Допускаю, що Майдан-2004 повторити не вдасться. Такі події відбуваються раз на покоління. Але хто сказав, що не вийде по-іншому? Треба тільки дуже захотіти достукатися", - вважає нардеп.

Зараз ви читаєте новину «НУНС: "Опозиція не може вигадати ефективні методи боротьби з режимом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі