середа, 24 вересня 2008 12:26

НУ-НС чекає відповіді БЮТ хоч на арабській, єврейській чи російській мові

Народний депутат з БЮТ Володимир Яворівський упевнений, що буде створена нова коаліція з НУ-НС, БЮТ і Блоку Литвина. Про це він заявив, виступаючи з парламентської трибуни.

"Пане Президенте, зробіть це. Від вас усе залежить", - звернувся до Ющенка нардеп.

Яворівський підкреслив, що БЮТ "до останньої секунди" вірив і віритиме, що є можливість створити коаліцію з БЮТ, НУ-НС і Блоку Литвина. "Такий шанс є. І давайте будемо обережними. Як говорив Жванецький: "Один неправильний рух – і ви батько", - зазначив він.

Нардеп звернув увагу, що НУ-НС звинувачує БЮТ, що в його (БЮТ) офіційній відповіді немає чітких позицій. Звертаючись до народного депутата з НУ-НС Романа Зварича, Яворівський заявив, що якщо той не розуміє українську мову, то БЮТ готовий перекласти свою офіційну відповідь англійською мовою. У свою чергу, Роман Зварич заявив, що йому все одно, на якій мові БЮТ дав офіційну відповідь - хоч на арабській, єврейській, російській. Він попросив БЮТ дати чітку відповідь, готові вони засудити російську агресію проти Грузії чи ні, повідомляє ForUm.


Зараз ви читаєте новину «НУ-НС чекає відповіді БЮТ хоч на арабській, єврейській чи російській мові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі