понеділок, 24 грудня 2012 15:39

Новий уряд формувався лише в інтересах тих чи інших кланів - Ляшко

Новий уряд формувався лише в інтересах тих чи інших кланів - Ляшко
Олег Ляшко переконаний, що від нового уряду чекати чогось хорошого не варто. Фото: newzz.in.ua

Треба змінювати не людей у Кабміні, а саму філософію діяльності уряду і систему влади.

Про це у коментарі Gazeta.ua сказав народний депутат Олег Ляшко.

Він переконаний, що очікувати чогось хорошого від нового уряду не доводиться.

"Всі ці призначення свідчать про одне — продовжує тривати боротьба кланів за ресурси та за доступ до бюджету. Саме крізь цю призму і варто очікувати результати цих призначень. Бо насправді про людей, про підвищення рівня їхнього життя, про радикальні позитивні зміни в економіці, ніхто з урядовців не думає. Бо думають тільки за себе і за те, як примножити свої капітали і зберігати їх", - наголосив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Уряд провів перше засідання у новому складі

Нардеп додав: "Тобто, економічна ситуація навряд чи зміниться на краще, ситуація з правами людини наврядчи зміниться на краще. Ці всі призначення мені нагадують басню Крилова "А ви, друзі, як не сідайте, та в музики не годитесь".

Ляшко зауважив, що від зміни облич уряду для країни нічого не зміниться.

"Насправді, треба змінювати не персоналії, а саму філософію діяльності уряду і систему влади. Бо сьогодні ми маємо олігархічну систему влади, коли вона служить олігархам, а не вирішує проблеми мільйонів українських громадян. Тому нічого доброго в цьому уряді я не бачу", - підкреслив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дивно, як Ахметов не закопав Королевську в териконі за такий "успіх" на виборах — Корчинський

Від попереднього уряду, на думку нардепа, новий Кабмін відрізняється лише тим, "який клан взяв гору".

"В уряді додалося представників одного клану — сім'ї, якісь клани втратили свій вплив — оце і все чим продиктовані перестановки в уряді. Тобто, все робиться лише в інтересах кланів", - підкреслив він.

Нагадаємо, що сьогодні президент Віктор Янукович призначив новий склад уряду. Першим віце-прем'єр-міністром став колишній голова Нацбанку Сергій Арбузова. Віце-прем'єрами стали Юрій Бойко, Олександр Вілкул та Костянтин Грищенко. Глава держави також призначив нових міністрів.

Зараз ви читаєте новину «Новий уряд формувався лише в інтересах тих чи інших кланів - Ляшко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі