пʼятниця, 28 березня 2008 16:08

Нова партія Луценко стане альтернативою БЮТ

Єдина політична партія, яка буде створена на базі громадського руху "Народна самооборона", і до складу якої увійдуть "Вперед, Україна!" і Християнсько-демократичний союз, повинна стати альтернативою БЮТ, заявляє міністр внутрішніх справ України, лідер "Народної самооборони" Юрій Луценко.

"Це доцентрові сили усередині "Самооборони", які з громадської, повстанської, по суті, організації повинні стати серйозною політичною силою, яка буде демократичною альтернативою Блоку Юлії Тимошенко", - сказав Луценко журналістам в п"ятницю під час робочого візиту до Грузії.

За словами Луценка, в даний час де-факто створена двопартійна система БЮТ і Партії регіонів. "Головне в даному випадку без зайвого партійного егоїзму чітко пред"явити громадськості зважену демократичну альтернативу, яка не страждатиме зайвим вождизмом", - відзначив Луценко.

Він також підкреслив, що ця політична сила повинна "в потрібний момент стримувати наших союзників з БЮТ від не до кінця продуманих рішень".

Відповідаючи на питання про те, коли буде створена ця партія, Луценко підкреслив, що в даний час складно це прогнозувати. "Партія - це не міліція, не можна дати наказ", - сказав він, пише Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Нова партія Луценко стане альтернативою БЮТ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі