вівторок, 06 березня 2012 21:34

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Німецькі лікарі не навідають Тимошенко

Німецькі лікарі не навідають Тимошенко

Німецькі лікарі, які оглянули Юлію Тимошенко в колонії, підтвердили свій візит в Україну для представлення своїх остаточних висновків про стан здоров'я екс-прем'єра. Про це у вівторок заявила заступник прес-секретаря берлінської клініки Charite Клаудіа Петер, передає Укрінформ.

"Професор Айнхойпль і професор Хаас сьогодні ввечері відбудуть до Києва, де зустрінуться з українськими лікарями, які входять до складу міжнародної медкомісії, і з представниками української прокуратури", - сказала вона.

Під час цієї зустрічі, за словами представниці клініки, німецькі фахівці представлять свої висновки за результатами обстеження Тимошенко.

"Крім діагнозу, вони повідомлять також свої конкретні пропозиції з наступних терапевтичних діях", - зауважила Петер.

Зустріч німецьких лікарів з Тимошенко під час візиту в Україну, за даними прес-служби Charite, не передбачена.

Як відомо, 14 лютого в Качанівській виправній колонії N54 Юлію Тимошенко оглянули голова правління "Шаріте" Карл-Макс Айнхойпль і головний ортопед клініки Норберт Хаас. Днем пізніше обстеження екс-прем'єра провели також канадські фахівці.

Зараз ви читаєте новину «Німецькі лікарі не навідають Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі