вівторок, 06 березня 2012 16:31

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Делегацію ОБСЄ не пустили до Тимошенко, бо влада боїться екс-прем'єра - Турчинов

Делегацію ОБСЄ не пустили до Тимошенко, бо влада боїться екс-прем'єра - Турчинов

Юлія Тимошенко не мала змоги не тільки побачитися з представниками Парламентської Асамблеї Організації з безпеки і співробітництва в Європі, але й поговорити з ними по телефону.

Про це в коментарі Gazeta.ua розповів перший заступник глави Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина" Олександр Турчинов.

"Критичні роки в Україні продовжуються. Ті нісенітниці, ті звинувачення, які лунають на адресу Тимошенко, означають, що влада не змінила своїх пріоритетів. Головний з них — політичні репресії. Головна особа, проти якої вони спрямовуються — Юлія Тимошенко", - сказав "бютівець".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Делегацію ПА ОБСЄ не пустили до Тимошенко: "Ми на власні очі побачили, що відбувається в Україні"

Політик зауважив, що всі заяви та резолюції ПАРЄ, Європейського парламенту та провідних європейських політиків залишаються без реакції з боку української влади.

"Вони ж не пустили не лише жінок з Європейської народної партії. Серед делегації була представник із соціалістичної партії. У цієї партії формально були якісь стосунки із Партією регіонів. Представники влади навіть на це не подивились. Вони настільки бояться Юлію Тимошенко, щоб дати їй можливість спілкуватись з тими, хто за нею спостерігає в колонії, з європейськими й українськими політиками, що йдуть на будь-які злочини, аби повністю її ізолювати", - наголосив Турчинов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Представники ОБСЄ вирішили відвідати Тимошенко з власної ініціативи

Нагадаємо, у понеділок, 5 березня, делегацію Парламентської Асамблеї ОБСЄ, яка прибула до Качанівської колонії Харкова, не пустили до Тимошенко. Серед делегатів були віце-президент ПА ОБСЄ Вальбурга Хабсбург Дуглас та член Парламентської Асамблеї ОБСЄ від Швеції Аса Ліндестам.

Зараз ви читаєте новину «Делегацію ОБСЄ не пустили до Тимошенко, бо влада боїться екс-прем'єра - Турчинов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

26

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі