пʼятниця, 28 травня 2010 12:31

Ніколаєнко не повернеться в СПУ

Ніколаєнко не повернеться в СПУ
Лідер партії "Справедливість" Станіслав Ніколаєнко не повернеться до Соцпартії, навіть якщо її очолить Василь Цушко. Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Я думаю, ми будемо разом в одному блоці. Як тільки Соціалістична партія почне процес оновлення, їй треба долучатися до блоку лівих лівоцентристів і думати про формування потужної, єдиної лівої сили, яка б у фіналі змагалася з олігархічними партіями", - зауважив Ніколаєнко.

За його словами, питання оновлення керівництва СПУ давно перезріло. "Але одна зміна Мороза нічого не дає. Там в половині областей сидять кадри, на яких штамп немає де ставити. Тут потрібно буде міняти публіку", - підкреслив лідер "Справедливості".

Екс-міністр вважає, що Соцпартія повинна визначитись: буде вона у владі чи в опозиції. "Якщо буде Цушко, то вона буде вибудовувати лінію на підтримку Партії регіонів. А там комуністи представлені в коаліції. Іти в опозицію вона не зможе, тому що Цушко міністр. Тому партію чекають складні часи із визначенням вектору розвитку", - додав Ніколаєнко.

Зараз ви читаєте новину «Ніколаєнко не повернеться в СПУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі