субота, 06 квітня 2013 09:30

Немілостівий розповів, що робив на засіданні більшості на Банковій

Немілостівий розповів, що робив на засіданні більшості на Банковій
Віталій Немилостивий. Фото: kp.ua

Народний депутат Віталій Немілостівий, який нещодавно написав заяву про вихід із фракції "Батьківщина", розповів, що на зібрання більшості на Банковій пішов, аби сказати свою позиції.

Про це він сказав в ефірі телеканалу "Інтер".

Відповідаючи на запитання, чому він 4 квітня пішов на так зване "виїзне" засідання більшості, яке відбувалося поза межами парламенту, Немілостівий пояснив:

"У той час, коли не працювала Рада, зібрання більшості відбувалося на іншій території, по іншій адресі. Я там не реєструвався. Я прийшов туди, бо там зачитали мою заяву".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гриценко підтвердив, що Канівець писав заяву про вихід із "Батьківщини"

Він додав: "Я не реєструвався, ви мали можливість прочитати в Інтернеті всіх, хто там був зареєстрований. Я не приймав участі у голосуванні. Я прийшов і виступив з трибуни, сказав свою позицію, і сказав, з чим я не згоден — ось що я там робив".

Він також розповів, що проти того, що робить зараз опозиція — проти блокування парламенту та акцій протесту.

"Я прекрасно бачу, що відбувається ескалація, для того, щоби збурити людей, для того, щоби країну відкинути. А коли країна слабка, то, вибачте, нею можуть скористатися хоч зі сходу, хоч із заходу, хоч з півдня, хоч із півночі", - наголосив нардеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Один із перебіжчиків із "Батьківщини" може бути шпигуном від опозиції - Цибулько

Він додав: "Ми, як народні депутати, дали присягу служить народу України, а не тільки своїм виборцям. Ми повинні, якщо вже і б'ємося в Раді, то тільки там дратися, щоб народ не дрався. Але ми повинні там працювати. Замість цього ми блокуємо, замість цього ми виходимо і кажемо: "Люди, винесіть цю владу. Вила візьміть". До чого ми закликаємо? Я такого не хочу".

 

Зараз ви читаєте новину «Немілостівий розповів, що робив на засіданні більшості на Банковій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі