неділя, 20 вересня 2020 02:50

Недоцільно здійснювати кадрові зміни у Кабміні - Разумков

Недоцільно здійснювати кадрові зміни у Кабміні - Разумков
Голова парламенту наголосив, що призначення нових керівників міністерств економічного блоку може зупинити бюджетний процес. Фото: Голос України

Спікер Верховної Ради Дмитро Разумков заявив, що під час бюджетного процесу, буде недоцільно здійснювати кадрові зміни у Кабінеті міністрів, зокрема в економічному блоці уряду.

Таку думку він висловив в ефірі каналу "Україна 24". За його словами, це може зупинити процес формування бюджету на наступний рік.

"Станом на сьогодні пропозицій щодо зміни в уряді в порядку денному Ради нема - ні щодо конкретно взятих міністрів, ні щодо Кабінету міністрів в цілому. Якщо ми говоримо про загальну заміну Кабінету міністрів, я особисто вважаю, що це недоцільно робити під час бюджетного процесу", - зазначив Разумков.

Голова парламенту наголосив, що призначення нових керівників міністерств економічного блоку може зупинити бюджетний процес.

"Якщо ми говоримо про фінансовий блок, також є велике питання наскільки це буде можливо з урахуванням того, що якщо там приходять нові люди, як вони зайдуть у цей процес, що вони не скажуть "ми на нього не впливали, давайте переробляти все", і це може зупинити процес формування бюджету на наступний рік. А сьогодні цього, на мій погляд, не можна допустити", - резюмував Разумков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Арахамія повідомив про кадрові зміни в Кабміні

1 вересня перший заступник голови Верховної Ради України Руслан Стефанчук заявив, що міністр економіки Ігор Петрашко і голова Мінфіну Сергій Марченко найближчим часом можуть бути відправлені у відставку. Він пояснив, що кадрові висновки будуть робити після 15 вересня, коли Кабінет міністрів має запропонувати Верховній Раді проєкт державного бюджету на 2021 рік.

Зараз ви читаєте новину «Недоцільно здійснювати кадрові зміни у Кабміні - Разумков». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі