пʼятниця, 29 січня 2010 15:52

Небоженко: "Те, що зробив Литвин - це зрада"

Небоженко: "Те, що зробив Литвин - це зрада"

Директор соціологічної служби "Український барометр" Віктор Небоженко називає зрадою голосування фракції Блоку Литвина за відставку міністра внутрішніх справ України Юрія Луценко.

"Те, що зробив Литвин - це зрада", - сказав він на прес-конференції у Києві в п"ятницю.

При цьому Небоженко підкреслив, що мова йде не про мораль, а про те, що голова Верховної Ради, "обраний однією більшістю, не може підтримувати меншість".

"Якщо ти владу отримав від однієї групи, то не маєш права підтримувати іншу групу", - додав політолог.

Він висловив переконання, що такі дії Литвина "дуже небезпечні", і пояснив це тим, що тепер складно прогнозувати, як ще може вчинити Литвин.

Відповідаючи на питання, чи могли стати причиною такої поведінки Литвина можливі свідчення екс-начальника департаменту зовнішнього спостереження МВС України Олексія Пукача в розслідуванні справи вбивства Георгія Гонгадзе, політолог сказав: "Не думаю, що Литвина притиснули свідченнями Пукача".

Також він підкреслив, що з моменту голосування за відставку Луценка у Верховній Раді більше немає більшості. "Зі вчорашнього дня (з четверга, 28 січня) у нас немає більшості", - відзначив він.

При цьому Небоженко також висловив думку, що фракція Партії регіонів "активно використовує зраду Литвина".

Інтерфакс
Зараз ви читаєте новину «Небоженко: "Те, що зробив Литвин - це зрада"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

77

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі