субота, 19 березня 2022 14:18

Не розколюйте країну - Залужний звернувся до політиків в тилу

Не розколюйте країну - Залужний звернувся до політиків в тилу
Головнокомандувач Збройних сил Валерій Залужний звернувся до політиків у тилу з проханням безвідповідальними заявами не ображати воїнів. Фото: facebook.com/CinCAFU

Головнокомандувач Збройних сил Валерій Залужний звернувся до політиків, які перебувають у тилових містах, з проханням не розколювати країну. І безвідповідальними заявами не ображати воїнів.

Звернення опублікував у Facebook.

"Хочу звернутися до політиків, які, перебуваючи в тилових містах, розповідають про "зраду" і роблять "оцінки" оперативної обстановки.

Своїми безвідповідальними заявами, на зразок, противник щось нібито без проблем взяв або що нібито готується здача країни, ви ображаєте наших воїнів.
Сили оборони героїчно протистоять ворогу, якого називали другою армією у світі. Ми зупинили противника на всіх напрямках. Ми завдали їм таких втрат, яких вони ніколи не бачили і не могли уявити. Про це знають всі українці. Про це знає світ. Триває 24-та доба нашого спротиву повномасштабній агресії. Спротиву, який став можливий завдяки національній єдності, нашій підготовці та мотивації.
Тож, я звертаюся до вас: не принижуйте наших захисників своїми "експертними оцінками". Це ж не ви зараз на першій лінії оборони. І не ваші діти", - написав Залужний.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Почалася Третя світова війна, просто Захід цього ще не розуміє"

Кожен повинен займатися своєю справою, додав головнокомандувач.

"Ми захищаємо Україну. Ви дбаєте про її розвиток і не заважаєте нам. Охочих боронити країну запрошую до лав Збройних сил.
Закликаю - не розколюйте державу", - підсумував він звернення.

24 лютого о 4:00 ранку Росія напала на Україну. Російські війська атакували державний кордон України з півночі, зі сходу та Криму. Бої та атаки тривають майже на всьому периметрі державного кордону та в багатьох містах.

Верховна Рада запровадила на території України воєнний стан. Президент Володимир Зеленський віддав наказ ЗСУ завдавати максимальних втрат російським загарбникам.

Зараз ви читаєте новину «Не розколюйте країну - Залужний звернувся до політиків в тилу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі