середа, 27 квітня 2011 08:33

Навколо Адміністрації Януковича збираються молодики без символіки

Навколо Адміністрації Януковича  збираються молодики без символіки

Сьогодні у центрі Києва збираються групами люди.

Зокрема, скупчення переважно молодих людей помітні на виході з метро Хрещатик, неподалік від Адміністрації президента (АП).

Станом на 8 ранку вони не тримають у руках жодної символіки, але, вочевидь, діють організовано.

Поруч, уздовж дороги по вулиці Інститутська, а також на вулиці Банкова, де розташована Адміністрація президента, стоять працівники МВС, серед яких є й жінки.

На Банковій також стоїть низка міліцейських автобусів із представниками МВС у них. Дещо далі від АП по тій же вулиці встановлено декілька біотуалетів.

Нагадаємо, сьогодні, 27 квітня, партія "Наша Україна" планує провести об 11:00 свій з'їзд під стінами Верховної Ради. А ввечері 14 опозиційних партій проведуть свою акцію проти "харківських угод" із Росією у столичному парку Шевченка.

Водночас, як повідомила мережа "Опір" із посиланням на джерела в Київській міськдержадміністрації, Партія регіонів та її молодіжна організація запланували заходи в Маріїнському парку, навколо Верховної Ради та біля Адміністрації президента.

Зараз ви читаєте новину «Навколо Адміністрації Януковича збираються молодики без символіки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі