пʼятниця, 10 жовтня 2008 08:37

НАТО обговорить готовність України до ПДЧ в листопаді

НАТО обговорить готовність України  до ПДЧ в листопаді
У листопаді в Таллінні міністри оборони країн-членів НАТО обговорять готовність України отримати План дій щодо членства в Альянсі в грудні.

Про це заявив міністр оборони України Юрій Єхануров за результатами своєї участі в неформальному засіданні міністрів оборони країн-учасниць операції НАТО в Афганістані. Засідання відбулося в Будапешті.

Кажучи про те, чи обговорювалося на зустрічі питання щодо євроатлантичних перспектив України, Єхануров зазначив, що зачіпав цю тему під час двосторонніх зустрічей з міністрами оборони Грузії, Польщі й Угорщини.

"Звичайно, це важка ситуація. Є декілька країн, які займають позицію, що в грудні повинен відбутися лише перший етап підведення підсумків щодо готовності України отримати ПДЧ", - сказав міністр оборони України, повідомляє "УНІАН".

Разом з цим Єхануров висловив думку, що найголовніше обговорення цього питання відбудеться на зустрічі міністрів оборони країн НАТО і України, яка проходитиме в середині листопада в Таллінні.

Зараз ви читаєте новину «НАТО обговорить готовність України до ПДЧ в листопаді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі