четвер, 10 серпня 2017 12:47

Насіров забрав речі з податкової

Насіров забрав речі з податкової
Відсторонений від посади голови Державної фіскальної служби Роман Насіров приходив у кабінет за особистими речами - ДФС. Фото: УНІАН

Відсторонений від посади голови Державної фіскальної служби Роман Насіров приходив у кабінет за особистими речами і не повертатиметься на посаду.

Про це повідомляє "Українська правда" з посиланням на власні джерела.

Як повідомила прес-секретар ДФС Наталія Непряхіна, Насіров не повертався на роботу і не має ніякого впливу на службу.

"Роман Насіров відсторонений від виконання повноважень за посадою голови Державної фіскальної служби України розпорядженням Кабінету міністрів ще в березні 2017 року. Це рішення не скасоване", - сказала вона.

"Він не вийшов на роботу, не читає документів, не дає розпоряджень, не впливає на роботу установи", - зазначила вона.

Непряхіна нагадала, що на 9 серпня 2017 року виконуючим обов'язки голови ДФС є Мирослав Продан. Він виконує обов'язки з 3 березня 2017-го.

Раніше в липні Продан заявляв, що не спілкується з Насіровым. "Ні, (ми) не спілкуємося, з 3 березня рішенням Кабінету міністрів Роман Насиров відсторонений від виконання обов'язків голови, тому ніяк на роботу відомства він не впливає".

ЗМІ повідомили, що Насіров вже тиждень як повернувся на роботу, проте поки що не підписує документи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Усе майно Насірова заарештували

Романа Насірова підозрюють у тому, що він завдав шкоди державному бюджету на 2 млрд грн. Безпідставно надавав розстрочки зі сплати податкових зобов'язань підприємствам нардепа-втікача Олександра Онищенка.

Зараз ви читаєте новину «Насіров забрав речі з податкової». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі