пʼятниця, 04 березня 2016 18:04

Насіров про Chanel для Сироїд: Маю право вітати жінок, які мені подобаються

Насіров про Chanel для Сироїд: Маю право вітати жінок, які мені подобаються
Подарунок для Сироїд. Фото: Facebook

Голова фіскальної служби Роман Насіров підтвердив, що привітав віце-спікера Оксану Сироїд з 8 березня. Парфуми від Chanel та букет квітів для неї він купив за особисті кошти.

Про це Насіров написав у коментарі під постом Сироїд в Facebook.

"Дорога Оксано, вибачте, якщо образив вас своїм привітанням. Я, як і більшість чоловіків в Україні, завжди вітав, вітаю і буду вітати жінок зі святом весни. Здається, закон поки не забороняє робити жінкам приємне. Якщо привітання вам не до душі, ви маєте право розпорядитися їм за власним бажанням", - написав він.

Він підкреслив, що привітання прийшло від нього особисто.

"Навіть листівку я підписував власноруч – не як голова ДФС, а як чоловік Роман Насіров. Маю право вітати жінок, які мені подобаються, та яких я поважаю", - стверджує Насіров.

"Я була зворушена власноруч підписаною листівкою. І це - найкращий подарунок! Але парфуми залишені у приймальні заступника голови ВРУ не можуть бути ані приватним подарунком, ані проявом поваги до жінки", - відповила на це Сироїд.

Нагадаємо, що віце-спікер обурилася коштовним подарунком - квітами та парфумами від Chanel. Разом вони коштують більше 3 тисяч гривень. Вона відмовилася приймати його та віддала на зберігання до апарату парламенту.

Згідно з декларацією, 2014 року Насіров заробив майже 5 мільйонів гривень. На ці гроші утримує родину - дружину та двох дітей.

Зараз ви читаєте новину «Насіров про Chanel для Сироїд: Маю право вітати жінок, які мені подобаються». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі