середа, 02 березня 2011 18:00

"Наша Україна" спробує пограти у самостійну гру - Кендзьор

"Наша Україна" спробує пограти у самостійну гру - Кендзьор

Партійна група "Нашої України", яка оголосила сьогодні у Верховній Раді свою відокремленість, буде намагатись грати самостійну роль.

Про це у коментарі Gazeta.ua заявив народний депутат від фракції "Наша Україна - Народна Самооборона" Ярослав Кендзьор.

Він відзначив, що після цього оголошення нічого особливого у роботі НУ-НС не зміниться.

"Результат і ефект буде таким, яким був до сьогоднішнього дня", - вважає народний депутат.

Він нагадав, що фракції НУ-НС уже більше, ніж рік, не існує де-факто.

"Натомість є розрізнені окремі партійні групи, які збираються самостійно, і які ніколи не збираються спільно. Фракція з того моменту, коли почався її розкол, коли ще приймалось рішення щодо входження у коаліцію Юлії Тимошенко, ніколи у своїй більшості не збиралась. А я вже не кажу про зібрання повного складу фракції НУ-НС з 72 народних депутатів", - підкреслив Кендзьор.

На його думку, група партії "Наша Україна", яка оголосила свою окремість, буде старатись грати у Верховній Раді самостійну роль і проявляти власну позицію.

"Її позиція буде дуже близькою до позиції депутатської групи "За Україну!" В'ячеслава Кириленка", - сказав політик.

Нагадаємо, сьогодні голова політради "Нашої України" Валентин Наливайченко оголосив про створення парламентської партійної групи "Нашої України". За його словами, до групи належать 11 депутатів: Станіслав Аржевітін, Володимир В'язівський, Лілія Григорович, Володимир Карпук, Юрій Ключковський, Микола Кульчинський, Віктор Матчук, Григорій Омельченко, Андрій Парубій, Зіновій Шкутяк та Петро Ющенко. Головою групи обрано Шкутяка.

Зараз ви читаєте новину «"Наша Україна" спробує пограти у самостійну гру - Кендзьор». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі