понеділок, 16 червня 2014 18:28

"Нас доставили військовим літаком Іл-76" - путінські "тітушки" розказали, як окуповували Крим

"Нас доставили військовим літаком Іл-76" - путінські "тітушки" розказали, як окуповували Крим

Російських провокаторів, які "відвойовували" Крим, доставляли на півострів військовими літаками країни-агресора.

Про це пише "Новая газета".

Як стало відомо, російські "тітушки" пізніше були нагороджені медалями від президента РФ Володимира Путіна.

Соціальними мережам видання зв'язалося з кількома "туристами" з нагородного списку і попросили розповісти подробиці перебування в Криму.

Більшість адресатів робили вигляд, що вперше чують про "відрядженні", або починали погрожувати. Водночас деякі зразу видалили "компрометуючі" фото зі своїх сторінок. Втім, один з нагороджених, на правах анонімності, розповів наступне.

"Мені зателефонував знайомий з нашої" качалки "і запропонував з'їздити у відрядження в Крим, щоб допомогти нашим російським братам.

До Криму нас доставили військовим літаком Іл-76, всього на борту знаходилося людина 50. Приземлилися на військовому аеродромі, і автобусами нас доставили в пансіонат. Ще групу привезли морем з Севастополя.

Командував нами чоловік на ім'я Микола, про нього говорили, що він з Ізмайлова. У завдання нашого загону входили штурм і блокування будівель в Сімферополі, підтримка наших військових, і гасили незадоволених.

Один боєць з Москви добре знав наших телевізійників. Ми постійно були в масках і капюшонах і знімали їх під час мітингів.

Багато відростили бороди, щоб їх не впізнали. У загін входили спортсмени з Подольська, Ногінська і "правильні пацани" з Орєхова-Зуєва. Вони звали один одного тільки за прізвиськами.

Ще був накачаний бойовий плавець з морського спецназу і багато людей, які воювали в Чечні. Годували нас добре і навіть з'їздили в Ялту на екскурсію.

Після того як Крим став нашим, деякі добровольцями поїхали в Донецьк і про їх долю я нічого не знаю. У Кремль я не їздив, "Лист подяки" від Путіна і медаль мені привіз мій знайомий", - розповів співрозмовник.

Зараз ви читаєте новину «"Нас доставили військовим літаком Іл-76" - путінські "тітушки" розказали, як окуповували Крим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі