субота, 28 вересня 2024 02:30

Порушили санкції: компанію оштрафували майже на мільйон гривень

Порушили санкції: компанію оштрафували майже на мільйон гривень
Оштрафували порушників санкцій. Фото: Freepik

У Великій Британії оштрафували компанію Integral Concierge Services (ICSL) за невиконання санкцій, накладених на Росію, у відповідь на її незаконне вторгнення в Україну. Цим у країні займається спеціально створений офіс впровадження фінансових санкцій (OFSI).

"Грошовий штраф стосується послуги з управління майном, яку ICSL надавала визначеній особі, що підпадає під заморожування активів. У період з 2022 по 2023 рік ICSL здійснила або отримала 26 платежів у звʼязку з послугами, які вона надавала визначеній особі, незважаючи на те, що знала або мала обґрунтовані підстави підозрювати, що вони порушують фінансові санкції у Великій Британії", – йдеться у повідомленні Міністерство фінансів Великої Британії.

Компанія має сплатити 15 000 фунтів стерлінгів (815 тисяч гривень).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Китай допомагає Росії виробляти зброю для війни проти України

"Ми твердо налаштовані на забезпечення дотримання режиму фінансових санкцій у Великобританії. Ми пообіцяли, що цей уряд буде діяти, і ми повідомляємо тих, хто причетний до порушень, про це. Нехай це буде суворим попередженням для тих, хто не виконує вимоги", – сказав міністр Стівен Дауті.

Уряд Великої Британії запровадив нові санкції проти п'яти суден і двох компаній, пов'язаних із транспортуванням російського скрапленого газу. Повідомляється, що СПГ відіграє ключову роль у російській економіці та є важливим джерелом доходів для РФ.

Зараз ви читаєте новину «Порушили санкції: компанію оштрафували майже на мільйон гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі