пʼятниця, 27 вересня 2024 22:29

"Ця війна ніколи не закінчиться і перейде в фазу Третьої світової війни" - Дональд Трамп

"Ця війна ніколи не закінчиться і перейде в фазу Третьої світової війни" - Дональд Трамп
"Ця війна ніколи не закінчиться і перейде в фазу Третьої світової війни" - Дональд Трамп. Фото: t.me/V_Zelenskiy_official

Кандидат у президенти США Дональд Трамп після зустрічі з президентом України Володимиром Зеленським у Нью-Йорку заявив, що у разі його програшу на виборах війна в Україні переросте у Третю світову.

Трамп після зустрічі з Зеленським заявив, що виступає за справедливий мир для України, але утримався від конкретики щодо того, яку угоду про завершення війни між Росією та Україною вважав би справедливою, про це він заявив в Truth Social.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський зустрівся із Трампом: перші заяви і фото

Кандидат у президенти США зазначив, що провів чудову зустріч з президентом України Зеленським, та що якщо його оберуть президентом, війна між Росією та Україною закінчиться швидко.

"Якщо ні, то ця війна ніколи не закінчиться і перейде в фазуТретьої світової війни. Товаришка Гарріс ніколи не зможе закінчити війну, і не змогла. Нічого не зміниться, окрім того, що смерть і руйнування стануть тільки гіршими", - сказав Трамп.

Відомо, що перед переговорами Трамп похвалив те, як Зеленський діяв під час спроби демократів у Конгресі оголосити йому імпічмент, та заявив, що у них чудові відносини. Проте він одразу сказав те ж саме про свої відносини з президентом Росії і знову висловив впевненість, що зможе швидко зупинити війну.

"Я багато чого навчився, але, гадаю, я не змінився з тієї точки зору, що ми обидва хочемо, щоб усе закінчилося, і ми обидва хочемо, щоб було укладено справедливу угоду, і вона має бути справедливою. І я думаю, що це станеться у потрібний час", - сказав Трамп.

"Детально обговорили ситуацію в Україні та наслідки війни для нашого народу. Обговорили багато деталей. Дякую за цю зустріч. Справедливий мир потрібен", - сказав президент України.

Зараз ви читаєте новину «"Ця війна ніколи не закінчиться і перейде в фазу Третьої світової війни" - Дональд Трамп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі