середа, 05 лютого 2020 11:00

Нардепу Федині вручать підозру

Нардепу Федині вручать підозру
Слідчі викликають нардепа на 6 лютого

Народного депутата від "Європейської солідарності" Софію Федину викликають до Державного бюро розслідувань для вручення повідомлення про підозру. Про це повідомив Офіс генерального прокурора.

"За дорученням генерального прокурора слідчим Державного бюро розслідувань на 6 лютого викликана народний депутат України Федина Софія для проведення процесуальної дії – вручення письмового повідомлення про підозру", - повідомили у відомстві.

В Офісі генпрокурора заявили, що повістку про виклик направили за адресою реєстрації Софії Федини, фактичного проживання та за місцем роботи.

"Для запобігання спекуляціям щодо необізнаності про виклик додатково публікуємо повістку на офіційному сайті Офісу генерального прокурора", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Звіробій вийшла з допиту: Питали про ставлення до Зеленського

Торік у жовтні волонтерка Маруся Звіробій і Софія Федина в онлайн-трансляції у соцмережах розкритикували візит президента Володимира Зеленського на лінію зіткнення в Золоте на Луганщині. Звіробій попередила Зеленського, що "там люди, контужені на війні". Федина сказала, що "там ненароком може розірватися граната".

Зараз ви читаєте новину «Нардепу Федині вручать підозру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі