середа, 07 вересня 2011 13:32

Наливайченко побачив в очищеній НУ-НС праву партію

Наливайченко побачив в очищеній НУ-НС праву партію

Вчорашнє рішення парламентської фракції НУ-НС про виключення "тушок" відкриває шлях до реального політичного об'єднання в єдину праву партію.

Як повідомила прес-служба "Нашої України", про це заявив голова політради партії "Наша Україна" Валентин Наливайченко.

"Очищення фракції від зрадників, які приєдналися до владної більшості та проголосували за принизливі харківські угоди – це принципова позиція партії та категорична вимога наших виборців, яка нарешті виконана", - наголосив політик.

На його думку, рішення фракції є "водорозділом між реально опозиційними, чесними депутатами НУ-НС та псевдо-опозиціонерами, які використовують протестну риторику лише для піару та задоволення вождистських амбіцій".

Наливайченко підкреслив, що очищення та консолідація фракції – це реальна політична дія в українських інтересах.

"Критична ситуація в країні, антиукраїнська псевдореформаторська політика влади та безпрецедентний наступ Росії на український суверенітет вимагають наших подальших рішучих дій", - заявив "нашоукраїнець", закликавши політиків до об'єднання в єдину патріотичну праву партію, яка мобілізує українців для захисту власних інтересів.

Нагадаємо, учора із фракції "Нашої України - Народної Самооборони" було виключено низку народних депутатів. Зокрема: Олександра Омельченка, Сергія Василенка, Ігоря Палицю, Володимира Поляченка, Давида Жванію та ін. Їх вигнали за те, що вони голосували за "харківські угоди" та в індивідуальному порядку увійшли до парламентської більшості.

За словами "нунсівця" В'ячеслава Кириленка, загалом буде виключено близько 15 депутатів.

Зараз ви читаєте новину «Наливайченко побачив в очищеній НУ-НС праву партію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі