вівторок, 04 грудня 2012 23:17

Найпозитивніше явище в житті цього уряду – це його відставка - нардеп

Найпозитивніше явище в житті цього уряду – це його відставка - нардеп
Фото: ukrday.com

Сподівання щодо уряду Миколи Азарова були, оскільки звучало багато обіцянок від президента України Віктора Януковича, проте він їх не виправдав, тому його відставка є позитивним фактом.

Про це сказала в ефірі "5 каналу" народний депутат Ксенія Ляпіна.

Говорячи про підсумки роботи цього уряду, вона сказала, що "найпозитивнішим явищем в житті цього уряду – була його відставка. Життя цього уряду пройшло саме такий цикл. Обіцянки були величезні".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ці дві кульгаві качки не мали права це робити - Ляшко про подання урядом проекту Держбюджету

Політик нагадала, що на початку створення цього уряду президент обіцяв реформи і головним виконавцем цих реформ мав стати уряд. "Я нагадаю, які були хороводи навколо пенсійної реформи. Що ми маємо в залишку: глибокий дефіцит пенсійного фонду", - додала вона.

Окрім того, говорячи про Держбюджет-2013, вона підкреслила, що "якщо навіть уряд, досить оптимістично налаштований на той момент, коли подавав бюджет, дав курс  8,5, то зрозуміло, що девальвація буде значно глибшою".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Павловський: Це не проект Держбюджету, це "повний стабілізець"

Нагадаємо, учора президент Віктор Янукович відправив у відставку Кабінет міністрів Миколи Азарова. Про це йдеться в указі № 673/2012 від 3 грудня "Про відставку прем'єр-міністра України та Кабінету міністрів України".

Зараз ви читаєте новину «Найпозитивніше явище в житті цього уряду – це його відставка - нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі