субота, 05 липня 2008 11:27

"Нафтогаз України" треба готувати до продажу - Дубина

Голова правління НАК "Нафтогаз України" Олег Дубина впевнений, що "Нафтогаз України" необхідно готувати до оцінки й подальшого акціонування, тобто на майбутній продаж.

Про це він заявив в інтерв"ю "Дзеркалу тижня" (N 25 (704) 5-11 липня 2008).

"Я вважаю, що цю компанію потрібно готувати до оцінки й подальшого акціонування, тобто на майбутній продаж. Не окремо взяту ГТС, не свердловини, а всю компанію. Тоді й рівень її капіталізації відповідатиме очікуваним фінансовим результатам", - сказав Дубина.

Він підкреслив, що на базі НАК "Нафтогаз України" має бути побудований великий бізнес.

"Це не повинен бути донор у цінах на газ для населення, підприємств теплокомуненерго. Заплатив - одержуй газ. Ні - ні", — підкреслив голова правління НАК "Нафтогаз України".

За його інформацією, на сьогоднішній день підприємства теплокомуненерго заборговували "Нафтогазу" 1,8 млрд. грн.

"Сьогодні Дніпропетровськ залишився без гарячої води - через борги теплокомуненерго за газ. Вперше в історії - безпрецедентний випадок - за борги зупинено харківські ТЕЦ-3 і ТЕЦ-5", - зазначив Дубина.

Заборгованість населення за газ, за його словами, становить 153 млн. грн., промислових підприємств - 450 млн. Грн., повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «"Нафтогаз України" треба готувати до продажу - Дубина ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі