пʼятниця, 09 вересня 2011 18:35

Спецтема: Луценко за ґратами

На вечір 9 вересня стан Луценка задовільний

На вечір 9 вересня стан Луценка задовільний

Державна пенітенціарна служба запевняє, що інформація про вивезення Юрія Луценка із Київського СІЗО для обстеження не відповідає дійсності, пише Українська правда.

"На виконання рекомендації медичної комісії МОЗ України в рамках дообстеження стану здоров'я Луценка 7 вересня 2011 року в межах Київського СІЗО здійснено забір біологічного матеріалу ув'язненого для досліджень в лабораторіях, визначених МОЗ України", - повідомили у відомстві.

"Інші рекомендовані фахівцями МОЗ України обстеження будуть проведені найближчим часом відповідно до дозволів Печерського районного суду Києва", - йдеться у повідомленні служби.

При цьому в прес-службі запевнили, що стан здоров'я Луценка "на вечір 9 вересня визначається як задовільний".

"Ним виконуються усі заходи, що передбачені розпорядком дня установи, в тому числі він користується щоденною годинною прогулянкою на свіжому повітрі", - уточнили тюремники.

"Стан здоров'я Луценко наразі перебуває під постійним динамічним наглядом медпрацівників Київського СІЗО", - додали в прес-службі.

Як відомо, раніше повідомлялося, що Луценка забрала швидка, і його доправили на обстеження до Київської міської лікарні швидкої допомоги.

Зараз ви читаєте новину «На вечір 9 вересня стан Луценка задовільний». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі