четвер, 21 липня 2011 19:20

На Рівненщині перекинувся автобус з іноземцями
11

Фото: Фото: прес-служба ДАІ Рівненської області

Сьогодні на трасі Київ-Чоп поблизу села Птича Дубенського району Рівненщини перекинувся пасажирський автобус "Кіровоград-Крієр (Німеччина)". Аварія сталася близько 12.10.

За словами очевидців, видимість була хороша. Частина пасажирів дрімали, інші дивилися у вікна. Несподівано автобус занесло на зустрічну смугу. 37-річний водій-киянин Олександр не зміг стримати машину. "Неоплан" упав просто в кювет, автобус перевернувся на дах.

Пасажири почали вибиратися через вікна та двері. При дорозі зупинялися інші водії, допомагали людям рятуватися та викликали "швидку допомогу". Тіло Світлани з села Олександрія Рівненської області винесли через середні двері - вона єдина загинула у аварії.

"Ще 11 пасажирів отримали забої та переломи різного ступеню тяжкості, серед них п'ятеро дітей. Вони громадяни України, Німеччини, Люксембургу, Франції. Найбільше постраждав 11-річний німець Макс з міста Ерфурт. У нього мозкова кома, політравма, забій грудної клітки, - повідомив Ярослав Мельничук з обласного управління ДАІ. – Хлопчик перебуває в реанімації. Інших постраждалих перевезли у травматологічне відділення районної лікарні".

Всього в автобусі їхало 17 пасажирів, один водій відпочивав, а інший був за кермом. Олександр не постраждав, до моменту ДТП він просидів за кермом всього 3,5 години. Експерти кажуть, що був тверезий.

"Що там на дорозі сталося і чому автобус перекинуло – ще з'ясовуємо. Автобус NEOPLAN N 116 1993-ого року випуску,  належить київській фірмі "Колумб-Плюс". Здійснював регулярні рейсі за кордон. Талон техогляду дійсний до листопада 2011", - додав Мельничук.

Зараз ви читаєте новину «На Рівненщині перекинувся автобус з іноземцями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі