понеділок, 18 листопада 2013 20:37

На п'яти округах влада відпрацьовує технології для виборів президента - Парубій

На п'яти округах влада відпрацьовує технології для виборів президента - Парубій
Андрій Парубій Фото: parubiy.org

На п'яти проблемних округах влада відпрацьовує технології виборів президента 2015 року. Таку думку в ефірі телеканалу ТВі сказав член фракції "Батьківщина" Андрій Парубій, говорячи про реєстрацію величезної кількості кандидатів у нардепи.

"На виборах у п'яти округах насправді влада сьогодні відпрацьовує технології виборів президента 2015 року. І відпрацьовуються різні технології. Вони навіть на певних округах відрізняються. Якщо на одному окрузі вони використовують прямих тесок тих кандидатів, які йдуть від опозиції. На інших округах застосовують більше ресурс фінансовий, на деяких — адміністративний ресурс.І насправді ці технології, які запущені сьогодні, - це є дуже чітка увага Адміністрації президента. Безпосередньо Льовочкін і Клюєв слідкують за цими виборами, які мають на меті відпрацювати ті технології, які можуть діяти найбільш активніше", - зазначив нардеп.

Парубій розповів, що минулий тиждень провів на Первомайському виборчому окрузі.

"Там голова адміністрації — Круглов (Микола Круглов — голова Миколаївської облдержадміністрації - ред.), який йде проти опозиційного кандидата Корнацького, використовує адмінресурс. Ми бачимо, як тотально вчителів, лікарів звозять на зустрічі і змушують голосувати за кандидата від влада. А коли хтось хоча б поширює листівки за Корнацького, тут же звільняють з роботи", - наголосив політик.

"Їхній прорахунок такий: велика кількість кандидатів — це розсіювання... Вони ще займаються кілерством опозиційних кандидатів", - додав Парубій.

Зараз ви читаєте новину «На п'яти округах влада відпрацьовує технології для виборів президента - Парубій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі