субота, 06 вересня 2008 10:58

На Прикарпатті почали збір підписів за введення президентського правління

КУН почали збір підписів за введення президентського правління. Про це повідомив голова івано-франківської обласної організації Конгресу українських націоналістів Богдан Борович.

"Події у Верховній Раді України свідчать про загрозу національній безпеці України", - відзначає політик.

Він також повідомив про те, що Конгрес українських націоналістів і Координаційна рада патріотичних сил враховуючи загрозу втрати державності і в разі подальшого загострення політичної ситуації в Україні вимагають введення президентського правління і закликають всіх громадян консолідуватися довкола національної ідеї.

У свою чергу, вони також вимагають заборонити діяльність антиукраїнських, антидержавних сил.

Також, Борович відмітив, що свою заяву організація озвучить в неділю на віче в Івано-Франківську, яке пройде під гаслом Ні кремлівському сценарію!.

Нагадаємо, як повідомлялося 21 липня, Конгресом українських Націоналістів оголошена безстрокова акція з вимогою привести у відповідність українському законодавству паспорт громадянина України і свідоцтво про народження, повідомляє Кореспондент.net.
Зараз ви читаєте новину «На Прикарпатті почали збір підписів за введення президентського правління». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі