пʼятниця, 29 листопада 2013 13:55

На першому плані фінансова допомога від ЄС - Янукович

На першому плані фінансова допомога від ЄС - Янукович
Віктор Янкович. Фото: uainfo.org

На перший план в переговорах з ЄС Україна виставлятиме питання надання їй фінансово-економічної допомоги.

Про це заявив президент України Віктор Янукович у Вільнюсі.

У п'ятницю у Вільнюсі після саміту "Східного партнерства", говорячи про подальші перспективи підписання Угоди, Янукович підкреслив, що Україна чітко заявила: "Цей документ є пріоритетом. Але також залишається багато надзвичайно важливих умов, які необхідні для його підписання".

"Що стосується умов і вирішення тих проблемних питань, які на сьогодні є в Україні, їх , безумовно, потрібно обговорювати. Тому ми домовилися з керівництвом ЄК, що найближчим часом ми повернемося до розгляду цього питання на двосторонньому рівні" , - сказав Янукович.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Європі чекатимуть, що Україна змінить своє рішення до наступного саміту

Він додав, що саме обговорення залишилися проблемних питань дасть можливість отримати чітку відповідь на запитання, коли буде можливим підписання Угоди про асоціацію.

"Безумовно, на перший план ми хочемо виставити питання надання Україні фінансово-економічної допомоги. Це одне з головних питань", - також зазначив президент.

Нагадаємо, президент України Віктор Янукович на саміті у Вільнюсі не підписав Угоду про асоціацію між Україною і ЄС

 

Зараз ви читаєте новину «На першому плані фінансова допомога від ЄС - Янукович ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі