середа, 01 грудня 2010 16:13

На Майдані захоплять намети підприємців перед виступом Януковича?

На Майдані захоплять намети підприємців перед виступом Януковича?

Наметове містечко підприємців на Майдані Незалежності у Києві спробують захопити.

Про це Gazeta.ua повідомив генеральний координатор акції протестів Олександр Данилюк.

"До активістів надійшла інформація про те, що сьогодні вночі групою у 250 осіб буде вчинено спробу силового захоплення наметового містечка", - сказав він.

Активісти вважають, що рейдерське захоплення містечка буде організоване групою голови комітету з підприємництва "тіньового" уряду України Оксани Продан та пов'язане з запланованою на 2 грудня акцією, де вони будуть вітати підприємців з так званою перемогою.

Також, за отриманою інформацією, на акції запланований виступ президента Віктора Януковича.

"Саме там буде оголошено, що підприємці створюють свою партію", - зазначив Данилюк.

Як відомо, між Продан і Данилюком виник конфлікт. Останній заявляв, що Продан "діє на розкол мітингувальників, веде сепаратні переговори з представниками уряду й Адміністрації президента, спотворює вимоги протестуючих".

Сама Продан заявляла, що на Майдані жодного розколу немає. За її словами, Данилюк не людина штабу і ніхто його не знає. Мовляв, він був просто "запрошений на акцію, щоб кричалки кричати".

Серед вимог групи Данилюка було вето на Податковий кодекс, відставка уряду та вибори до парламенту у 2011 році. Група Продан вимагала лише ветування кодексу.

Зараз ви читаєте новину «На Майдані захоплять намети підприємців перед виступом Януковича?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі