вівторок, 30 листопада 2010 20:04

Підприємці з Майдану створять власну партію

Підприємці з Майдану створять власну партію

Учасники акції протесту проти Податкового кодексу створили Оргкомітет по розбудові політичної партії "Громадянський рух України", повідомив координатор Оргкомітету Павло Нусс.

За його словами, за ініціативою підприємців-мітингувальників з Києва, Чернігівщини, Миколаєва, Харкова, Херсона та інших регіонів створено комітет з організації політичної сили, яка має на меті боротися за права малого підприємництва та відстоювати інтереси середнього класу.

Оргкомітет запросив лідерів підприємницького руху протесту з усіх регіонів України, представників громадських організацій, які ще не визначилися з подальшими діями, долучитися до роботи оргкомітету.

"Головним завданням політичної партії "Громадянський рух України" оргкомітет вважає створення розгалуженої партійної структури на місцях та залучення до лав партії якомога більше людей з активною громадянською позицією", - заявив Нусс.

Як зазначив координатор Оргкомітету, створення партійної структури проходитиме по принципу самоорганізації. Партія, згідно з проектом статуту, захищатиме інтереси своїх членів.

Нагадаємо, у понеділок, 28 листопада, підприємці призупинили акцію протеста на Майдані. Черговий мітинг було призначено на четвер, 2 грудня.

Президент Янукович, між тим, у вівторок, 29 листопада, ветував Податковий кодекс. Проте підприємці все одно вимагають звільнення Азарова, Бродського і Тігіпка.

Протестуючі також заявили, що підуть з Майдану, якщо Податковий кодекс перенесуть.

УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Підприємці з Майдану створять власну партію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

24

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі